cat | esp | eng | fr


"Alguns tendeixen a classificar les músiques dins de petites caixes. Però les músiques no coneixen fronteres. Ben al contrari, la música és un passaport que permet viatjar i fer trobades. El bluegrass i el jazz manouche són dues músiques que pels no iniciats poden semblar molts allunyades. De fet, segons com es miri, és possible que així sigui i és un repte intentar apropar-les. Aquest és l´objectiu d´aquest album i per poder-ho fer amb exit era necessari la trobada de musics talentossos que sapiguéssin dur a terme la fusió d´aquests estils i tècniques. Aquest disc no és del tot bluegrass ni del tot jazz manouche. És una nova música apasionant per la que falta trobar un nom. Cosa que segurament no faré jo ja que m´uniria als que tendeixen a classificar la música dins de petites caixes."

(Jean Marie Redon)

Alguna vegada us heu imaginat una trobada entre Django Reinhardt i Earl Scruggs? Entre el ‘gypsy swing’ i el ‘bluegrass’? Una reunió imaginària amb dues de les músiques que el passat segle XX van néixer i créixer a partir de la tradició popular del ‘vell continent’ europeu i del ‘nou continent’ americà. Un nou projecte, de la mà de quatre músics amb una àmplia trajectòria en els escenaris, que proposa un concert divertit, un viatge a través de standards de ‘bluegrass’ i ‘gypsy swing’ i de creacions pròpies interpretades amb banjo, guitarra, mandolina i contrabaix.

Swing 42 agafa el nom d’un dels temes més populars de Django Reinhardt per oferir una visió diferent, desenfadada i alegre, en un concert plè d’emocions al voltant de la música acústica.

Lluís Gómez, 5-string banjo
Valentín Moya, guitarra manouche
Oriol Gonzàlez, mandolina
Maribel Rivero, contrabaix


Déboucher!
(Red Pig Recordings, 2012)


01. Déboucher
02. Dawg's Bull
03. Dakota/Funicular/Mimo
04. Max
05. Farewell blues
06. Swing 42
07. Jerusalem Ridge
08. Still loving you
09. It's possiblues
10. Alla Turca
11. Acero inolvidable


Disponible a:

CD BABY

www.cdbaby.com
L'Ànima del Vi
www.lanimadelvi.com

Guitarland
www.guitarland-bcn.com


_________________________
+ INFO

lluisgomez@mac.com
+34 617 190 385

Dossier.pdf
Raider.pdf
Foto.pdf
_________________________


  Nechville GUZZ L'ànima del vi